image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP OPGERICHT 1 JULI 1931

 

SCHOOLVOETBAL 2017: ZEBRA’S

home

Woensdag 15 maart ging het schoolvoetbal voor de Badhoevedorpse scholen van start bij onze vereniging. Naast de standaardtoernooien voor de bovenbouw (29 maart) en onderbouw (12 april) was er jaarlijks ook een middag voor de allerjongsten, de Zebra’s. Dit jaar is er voor een andere opzet gekozen voor deze laatste leeftijdsgroep. Ze gaan op drie woensdagmiddagen lekker onderling voetballen en daarnaast is er de strijd om een echter penaltybokaal. Dit wordt een wisselbeker met de naam : Zebra Penaltycup sc Badhoevedorp.

 

Woensdag 15 maart dus de eerste van drie middagen. Zo tegen de 40 kinderen zijn lekker enthousiast bezig geweest onder een lekker zonnetje, waardoor er ook veel ouders langs de lijn stonden. En het was een succesvolle middagen en iedereen was enthousiast. Een kleine impressie:

 

 

 

 

 

 

Op woensdagmiddag 5 april was de tweede sessie. Jammer genoeg iets minder kinderen, maar niet meer leuk om te zien.

Op woensdagmiddag 10 mei dan de afsluitende middag met de finale om de grote Zebracup.

Net als de vorige twee keren werd ook deze voetbalmiddag afgesloten met een penaltyreeks en limonade. Na de penalty’s werd de eindbalans van de drie middagen opgemaakt: de eerste versie van de "Zebracup penalty wisselbeker" is nipt gewonnen door de ONS. De Oranje Nassau School mag de enorme wisselbeker daarom 1 jaar in bezit houden, maar uiteraard waren het allemaal kampioenen. Iedereen ging met een vaantje naar huis.

De ZEBRACUP

 

DE UITREIKING: SPANNEND, WIE HEEFT ER GEWONNEN?

 

ALLEMAAL WINNAARS EN OP DE FOTO.

 

Vanaf september zal de inschrijving van de nieuwe Zebracup op de scholen plaatsvinden. Uiteraard kunnen kinderen vanaf 5 jaar ook op woensdagmiddag gratis proeftrainen. Voor meer info zie ook de website www.scbdorp.nl of bel Taeke Boersma 06-11055358.