image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP CLUBHISTORIE

 

NAJAARSKAMPIOENEN 2014

home jeugdvoetbal nieuws

 

TWEE NAJAARSKAMPIOENEN

 

ZONDAG 7 DECEMBER 2014:

Op de zondag nog een belangrijke wedstrijd bij de jeugd. De C1 kon bij winst op Overbos de titel pakken. Legmeervogels zou dan alleen bij winst nog gelijk kunnen komen en moest met een gigantische zege zien te winnen van nummer 3 Pancratius om nog over ons heen te gaan. Dat laatste ging, wisten we op voorhand, niet gebeuren. Dus kon de C1 zich helemaal op zijn eigen wedstrijd concentreren. Het werd een klinkende 6-0 zege dus ook de zondag C1 mocht de kampioensvlag hijsen. Net als bij de meiden op zaterdag bloemen, medailles, drinken en frites. Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd. Hieronder de kampioenen.

Zie ook: OOK ZONDAG C1 PAKT HET KAMPIOENSCHAP !!!.

 

 

ZATERDAG 6 DECEMBER 2014:

Op de zaterdag bij de jeugd twee wedstrijden die echt van belang waren. De strijd der ongeslagenen tussen de E4 en CSW E3. De winnaar zou het kampioenschap pakken. Na een hele spannende wedstrijd verloren we helaas met 1-2. Op zich was dat wel conform de wedstrijd.

Dan om 12.45 de meiden in de wei tegen hekkensluiter KHFC. Al binnen de minuut schoot KHFC in eigen doel en was het eigenlijk bekeken. Het overwicht was groot, maar de score bij rust “slechts” 4-0. In de tweede helft kwamen de onzen los en werd het uiteindelijk 14-0. Op overtuigende wijze dus een verdiend, ongeslagen kampioenschap voor de meiden van Eric en Milko. Bloemen en een kampioensmedaille, alsmede drinken en frites; het feest was na afloop compleet. Onze felicitaties voor de gehele ploeg. Hieronder de kampioenen.

 

Zie ook: MEIDEN C1 ONGESLAGEN KAMPIOEN !!!