image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP

 

MIX 2018

 

 

Op zaterdag 2 juni 2018 werd de tweede MIX-editie gehouden. Vrijdag was er al een grote ploeg vrijwilligers in de weer om alles in gereedheid te brengen, want zaterdagmorgen stond al om 9.00 uur de aanvang gepland voor de jeugd. Het weer zat gelukkig mee, want op vrijdagavond kwam het nog even met bakken naar beneden. De velden waren op zaterdagmorgen echter in prima conditie.

Bij de jeugd werd er van alles gedaan. De Coerver-groep was aanwezig voor speciale trainingen en natuurlijk werd er gevoetbald. EN na afloop ook nog een strijd om de penalty bokaal. Die werd gewonnen door Gallindro Fränkel. Voor alle kids een medaille en voor Gallindro een mooie beker.

 

 

Na de jeugd was het de beurt aan de rest en dat betekende voetballen en softballen. Bij het voetbal het six-a-side en bij het softballen een viertal mixed teams die met elkaar de strijd aanbonden. En als laatste de penalty bokaal voor de ouderen. Die werd gewonnen door Danny Brugman.

De poulewinnaars van het six-a-side werden beloond met een dorstlessende prijs en Danny mocht even een grote beker in de lucht houden.

Ook werden de twee clubkampioen teams van dit seizoen nog even in het zonnetje gezet, t.w. de VE35+3 voor het 7x7 gebeuren en de VE35+1 voor het kampioenschap in hun afdeling. Daarna was het tijd voor de BBQ en de muziek en dat was een gezellig gebeuren. Al met al een zeer geslaagd evenement met een woord van dank aan alle medewerkers en alle sponsors.

 

 

Gedurende deze afsluitende seizoen dag liep ook Hans van Dijk rond met zijn camera en hij heeft er een fantastische fotoreportage van gemaakt. Klik maar op deze link en dan ben je wel even zoet.