image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP OPGERICHT 1 JULI 1931

 

VAN DE JEUGDVOORZITTER

home jeugdvoetbal

 

http://www.sbggz.nl/media/75856ed3-27d1-43dd-9837-788ae0069cf2/Images/PageImages/Nieuwe%20voorzitter%20WR.jpgHet voetbalseizoen 2016/2017 staat op het punt te beginnen of is inmiddels net begonnen met de diverse trainingen en bekerwedstrijden. Gelukkig liggen de velden er prima bij. Dat is voorgaande seizoen starts wel eens anders geweest. Neemt niet weg dat wij als club nog steeds voor kunstgras en ledverlichting gaan. Onze voorzitter Eik Boland zal de komende weken zijn uiterste best doen om een positief besluit bij de gemeente voor elkaar te krijgen. De laatste hobbel moet dus nog worden genomen in het College van Bestuur en Gemeenteraad. Naar verluid weten we begin oktober meer.

 

Onlangs is er een « Crowdfunding commissie «  opgericht om bij doorgang van het kunstgrasveld nog extra financiële middelen binnen te halen voor de club. Je moet dan denken aan het kopen van een kavel kunstgras, sponsorborden, sponsorloop etc etc. Ook de Grote Clubactie gaat dit seizoen weer van start o.l.v. Nico Lowie. Deze komt ook ten goede aan de aanschaf van het kunstgras. Binnenkort ontvangen alle leiders van de teams de verkoopboekjes. Hopelijk kunnen de jeugdleden en ouders aan al deze acties een positieve bijdrage leveren om er een financieel succes van te maken !!

 

Net voor en tijdens het zomerreces is er weer flink gepuzzeld door de coördinatoren om trainingen en teams samen te stellen. Nieuw dit jaar is dat er een technische jeugdcommissie is ingesteld voor de jeugd t/m de E junioren o.l.v. Taeke Boersma. Het z.g. technisch hart. Voor vragen kunt u bij hem terecht.

 

Veel informatie zal ook in de SCB info brief vermeld staan. Deze wordt binnenkort naar iedereen doorgemaild en zal ook op de website worden geplaatst. Lees hem nog eens aandachtig door.

 

Nieuw is ook dat er een bord met SCB regels op het clubgebouw komt. Graag willen we onze ( jeugd ) leden en ouders vragen dit ook uit te dragen. Sportiviteit boven alles, ondanks dat de emoties wel eens hoog kunnen oplopen !

 

Daarnaast willen wij de kantine bezetting met name op de trainingsdagen verbeteren. Onlangs heeft u hier al een mail over ontvangen. De afgelopen seizoenen is dit teveel op dezelfde mensen aangekomen en deze taak willen we meer spreiden. Voor onze club nieuw, maar bij andere verenigingen gemeengoed. Alleen samen kunnen we dit oplossen. Voor vragen kunt u terecht bij Roy Raghoenath.

 

Mooi om te vermelden is dat we voor het eerst sinds 2007 weer een standaard 1e team op zondag op de velden van SC Badhoevedorp kunnen bewonderen. Helemaal gaaf. Goed voor de doorstroming vanuit de jeugd in de toekomst. Bovendien leuk eens deze mannen eens te supporten !!

 

Wij wensen iedereen en een mooi en sportief voetbaljaar toe en mochten er vragen zijn horen wij dit graag !!

 

Met sportieve groet namens de jeugdcommissie,

Erwin Evers, jeugdvoorzitter sc Badhoevedorp