image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP CLUBHISTORIE

 

Beeballteam geniet van “Grote Clubactie” prijs 2015

home nieuws h&s afdeling

 

Verslag bijna laatste training en snack-sluiting bij Patatz(a)ak:

 

Zo vandaag, 7 oktober is het zover, alle kinderen zijn klaar voor de training. Even lekker hard trainen en dan een snack samen eten, omdat er vorig jaar door de team leden zoveel loten voor de Grote Clubactie zijn verkocht. Kortom alles ligt klaar om eens flink aan de bak te gaan. Ineens valt er toch een bak regen uit de hemel, allemaal even schuilen in het materiaal hok. Daarna gaat snel de training weer door, het zonnetje komt er bijna door waardoor de laatste moeders ook uit het materiaal hok komen gelopen.  Intussen gaat het er hard aan toe op het trainingsveld, er moet zelfs even een drinkpauze ingelast worden en daarna weer doorrrrr. Ook is er soms de noodzaak om een plaspauze te nemen, I.K te B, loopt netjes mee. Dan valt er ineens nog meer regen dat #14 de training stopt. Er ligt in ene zoveel water op het veld dat er gezwommen kan worden, de moeders staan op het punt om de bikini’s thuis op te halen… oh nee, ik draai een beetje door.

Inmiddels worden de betrokken partijen ingelicht dat er een zooitje ongeregeld op weg is naar de Patatz(a)ak. Terwijl buiten de graspollen tegen de ramen vliegen, de struiken als sneeuw voor de zon verdwijnen en de molen op de toren van Pisa gaat lijken, is Debbie bezig om alvast de drankjes te verdelen. Dan staan de goudgele frieten op tafel, deze frieten komen samen met een heerlijke snack in een smulbox en een houten 3d puzzel. De kinderen blijken ineens wel stil te kunnen zijn ;). Iedereen is dolblij met zo ‘n heerlijke snack op zo ’n druilerige dag. De ouders zitten ook te genieten van de friet. Er gaan frikadellen over de tafel, die mogen de ouders samen delen, maar volgens mij is de verdeling niet eerlijk …oeps. Langzaam aan gaan de kinderen naar buiten, de ouders genieten na van de milkshake cola en de kinderen spelen samen nog buiten.

Debbie enorm bedankt namens alle kinderen en ouders voor dit heerlijke samenzijn.

 

Er gaan geruchten dat er nog pittige bestellingen gedaan zijn, pas nadat iedereen vertrokken was. En dan noem ik alleen wat ik voorbij zag komen: shakes, friet!!!!, kroketten, bamiblokken, nuggets, nog meer friet….