image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP CLUBHISTORIE

 

Sinterklaasfeest 2016

home jeugdvoetbal nieuws

 

SINTERKLAASFEEST 2016

 

Sinterklaas was er vroeg bij dit jaat Op woensdag 30 november bracht de Sint en zijn pietermannen een bezoek aan sc Badhoevedorp. Vol verwachting, want de Sint had wegens de drukte wat vertraging opgelopen. Hij moest uit het midden van het land komen en kwam pardoes in de file terecht. Gelukkig was er een aardige boer die Sint en Piet met een tractor en een platte kar naar sc Badhoevedorp kon brengen.

 

 

Sint had alvast een paar prachtige minipietjes vooruit gestuurd. En het grappige was dat ze best heel aardig konden voetballen. Er blijken zelfs een paar pietjes al uitgenodigd bij Real Madrid om te komen proef trainen.

 

De Sint had veel positieve verhalen gehoord over de beeballertjes en de voetballertjes bij sc Badhoevedorp. En natuurlijk had de Sint een grote tas met cadeautjes meegenomen. Na het uitpakken waren de kids niet meer te stuiten en vlogen ze met z'n allen naar buiten. Het zal de spanning zijn geweest. Voor het eerst maakte de Sint mee dat de kinderen eerder vertrokken dan de Sint zelf. Dag Sinterklaasje tot volgend jaar !!

 

Er zijn nog een aantal foto’s gemaakt en daarvoor moet je hier klikken.

 

Namens de Jeugdcommissie sc Badhoevedorp

Erwin Evers