image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP OPGERICHT 1 JULI 1931

 

LIDL HELPT LOKAAL VOLTOOID

 

 

Herinnert u zich september vorig jaar nog? Toen werd onze vereniging blij verrast door een actie van Bart Bregman met betrekking tot de actie LIDL HELPT LOKAAL waar hij aan deelnam met als doel geld in te zamelen voor dug-outs op ons tweede veld, en we zo 1000 euro gedoneerd kregen van de LIDL, vestiging Badhoevedorp.

 

http://www.scbdorp.nl/nieuwsalg_bestanden/image004.jpg

 

Sindsdien zijn we druk in de weer geweest en met name Michel van de Bos. Her en der heeft hij materiaal vandaan gehaald om twee zeer fraaie dug-outs te gaan bouwen. En daar is hij uitstekend in geslaagd. Vorige week kwam alles in een stroomversnelling en moest er ook actie op het complex genomen worden. Gelukkig was de Gemeente bezig met de uitbreiding van het infield van ons softbalveld en met hun hulp werden twee plekken vrijgemaakt waar de dug-outs moesten komen te staan.

 

 

Afgelopen zaterdag 3 maart was het dan zover. De dug-outs konden geplaatst worden. Met behulp van enkele vrijwilligers werden ze op transport gezet vanuit Lijnden richting ons complex. Twee ritten waren er nodig want er paste maar 1 dug-out op de aanhanger.

 

    

 

Ook moesten er 8 tegels van 100x100x8 centimeter opgehaald worden bij de familie Weel in Lijnden. Zij stelden deze tegels gratis beschikbaar waarvoor we hen zeer dankbaar zijn. Het laden van die tegels ging met een heftruck, maar het lossen moest met de hand en dat was nog een hele uitdaging. Maar met bloed, zweet en tranen kregen we de tegels op hun plaats. Daarna nog effe de dug-outs erop zetten. Pffff.

 

 

En daar staan ze dan. En je zit lekker uit de wind. Effe rusten na hard werken.

De wens van Bart Bregman is ingewilligd met dank aan LIDL Badhoevedorp en wij zijn er heel blij mee.

 

 

BART BEDANKT !!!!!

MICHEL BEDANKT !!!!!