image002.gif

 

Sport Combinatie BADHOEVEDORP OPGERICHT 1 JULI 1931

 

SCB GAAT TRAINEN VOLGENS COERVER COACHING

home

 

SC Badhoevedorp wordt  “ Partner Club “ Coerver Coaching

Toonaangevende voetbalorganisatie Coerver Coaching gaat samenwerking aan met SC Badhoevedorp !

Met enige trots kunnen we melden dat sc Badhoevedorp een partnership aan gaat met Coerver Coaching. Onze jeugdvoetbalafdeling gaat in alle geledingen een vervolgstap maken in het aanbieden van kwalitatieve trainingen en het opleiden van spelers en eigen trainers. In de praktijk is gebleken dat ook de eigen trainers behoefte hebben aan meer en betere oefenstof, zowel de meer ervaren- als de minder ervaren trainer.

 

Waarom Coerver Coaching ?

 

Coerver® Coaching is een internationale voetbalorganisatie, die inmiddels in ruim 50 landen actief is. Zij bieden een 33 jarig geëvolueerde trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers.  Coerver® Coaching de nummer 1 trainingsmethodiek dat wereldwijd wordt gebruikt.

Coerver Coaching is een onafhankelijke organisatie met veel kennis, know how en een groot netwerk.   Tevens zijn ze bijscholingspartner van de KNVB.

Voor sc Badhoevedorp bestaat de samenwerking uit 2 delen t.w. De Coerver academy en Coerver Coaching trainerscursussen.

 

Wil je je voetbalvaardigheden extra aanscherpen ? Dan kun je je inschrijven op de Coerver coaching voetbalschool bij sc Badhoevedorp !

 

De Coerver academy ( voetbalschool ) zal vanaf september op de vrijdagmiddag van 17.00 uur tot 18.30 uur op het ( kurk ) kunstgrasveld van sc Badhoevedorp voor kinderen vanaf 7 jaar trainingen gaan verzorgen.

Het doel is om iedere speler zich maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma’s, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma. Ons doel is om zelfverzekerde en creatieve spelers op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden zoals fair play en respect mee te geven.

Inschrijving kan via de website Coerver Coaching.nl, lokatie Badhoevedorp.

 

Train de trainers

 

Daarnaast houdt het partnership in dat Coerver Coaching “train de trainer” sessies gaat verzorgen bij sc Badhoevedorp. Trainers en begeleiders binnen de club worden handvatten aangereikt om kwalitatief betere trainingen te kunnen geven. Het is geen gewone voetbalopleiding. De facetten van het voetbalspel worden ontleed in lichaams-, bal-, spel- en competitiebeheersing. Uiteraard willen we als sc Badhoevedorp dat er zoveel mogelijk trainers en begeleiders van deze sessies gebruik gaan maken. De planning van deze sessies zal in augustus worden gecommuniceerd !! Een aantal trainers van sc Badhoevedorp hebben inmiddels het Youth trainers diploma van Coerver Coaching met succes afgerond.  In het weekend van 25/26 juni werden onze mensen door Coerver Coaching onder handen genomen. Na afloop konden onze mensen allemaal hun diploma in ontvangst nemen – zie onder aan deze pagina de foto’s van de uitreikingen.

We hopen hiermee onze trainingen voor de jeugd op een hoger nivo te brengen. Alle gediplomeerden van harte gefeliciteerd.

 

Mocht je vragen hebben of meer info willen hebben neem gerust contact op via 06-22519606 of via mailadres erwinevers@hotmail.com

Namens de jeugdcommissie,

 

Erwin Evers

Jeugdvoorzitter

 

https://www.coervercoaching.nl/wp-content/uploads/2017/03/logo_small.png

De geslaagden:

 

Roy Raghoenath

 

Paul Levels

 

James en Jitse Arrindell

 

Bart Smit

 

Roy Schuuring

 

Michel Grethe